1
1

Powerboat Surprise

In augustus 2015 mochten wij een verrassingsprogramma organiseren in Keulen, Duitsland.

De gasten hadden totaal geen idee en gingen ervan uit dat ze gezamenlijk het beroemde chocolademuseum in Keulen gingen bezoeken.

Nadat we alle 33 gasten in het prachtige Hyatt Hotel verzameld hadden ging we met een luxe touringcar onderweg naar de Keulse Zollhaven. De transfer was zeer kort en de groep had geen idee dat ze zometeen een enorme adrenaline kick zouden krijgen.

Nadat we uitgestegen waren hebben we met de groep verteld dat ze bij het chocolademuseum wat vertraging hadden opgelopen en dat we om de tijd te doden even bij de “pier”gingen kijken naar de mooie boten. Maar dat was teleurstellend want er was geen boot te zien…

Totdat er opeens “om de hoek”drie mega snelle powerboten kwamen aanscheren.

“oh wat gaaf” riepen enkele van onze gasten. Tot hun grote verbazing draaide de boten en stopte voor onze neus bij de pier.

De boten, ook wel RIB boten genoemd, zijn speciaal ontworpen voor extreme omstandigheden. Snelheden tot 100 km per uur zijn tijdens de tochten over het water geen uitzondering!

De groep werd verdeeld over de drie boten en gedurende 30 minuten “vlogen”de boten over het water. Iedereen was onder de indruk en helemaal in trance van de adrenaline.

Een ervaring en verrassing die ze niet snel zullen vergeten en wij ook niet…