1
1

M-EVENT ?

Onze enthousiaste teams in Maastricht en Aken ontwikkelen en realiseren programma´s op maat met de nodige zorg, precisie en creativiteit.
Wij ontzorgen u door het complete projectmanagement over te nemen, of enkel op het gebied van hotelovernachtingen, logistiek of activiteiten.
Als betrouwbare partner, bieden wij u een duidelijke toegevoegde waarde bij de organisatie van evenementen in Nederland, België en Duitsland
M-Event ishet”  incentive en organisatiebureau, gevestigd in de bourgondische stad Maastricht en in Aken, de Duitse Metropool die de poort vormt naar het ‘Rheinland’.
Onze Europese, centrale ligging, maakt van M-Event de specialist in grensoverschrijdende evenementenorganisatie. Vooral het bedienen van de Nederlandse, Belgisch, en Duitse markt, is onze kracht. Als DMC van de Euregio Maas-Rijn en het ‘Rheinland’, zijn wij voor bedrijven, evenementenorganisaties en associaties, de aangewezen partner.
M-Event organiseert diverse business Events, zoals:
  • incentives,
  • meetings,
  • sociale programma’s
  • teambuilding
  • avondprogramma’s
  • feesten en partijen
M-Event zet haar uitgebreide relatienetwerk graag voor u in om tot een geheel verzorgd business event te komen. Na zorgvuldig onderling overleg en teamwork biedt M-Event 100% maatwerk voor uw evenement.

Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde bouwstenen, eventlocaties en tophotels in onze Euregio en het ‘Rheinland’. Onbegrensde creativiteit en 25 jaar ervaring, is ons handelsmerk.

Laat u inspireren door onze bouwstenen. Deze zijn enkel een greep uit onze vele mogelijkheden op het gebied van culturele, culinaire, sportieve, en bijzondere workshops en evenementen.

De jarenlange partnership met de uitgekozen hotels en de uitgebreide kennis over de faciliteiten, vormt ons uniek kwaliteitskenmerk.

You know when it’s passion!

HISTORIE

1985

In 1985 opende John Smeets in Brunssum (Zuid-Limburg) een Sport Medisch Begeleidings Centrum en een praktijk voor fysiotherapie. Zijn hoofddoel is managers en management teams fitter en gezonder te laten functioneren. Fitte managers presteren immers beter!
Teambuilding en gezondheidsprogramma’s vormen de kern van zijn oorspronkelijke idee. Dit – voor die tijd- totaal nieuwe concept was gevestigd op de net geopende golfbaan ‘Brunsummerheide’. Het golfspel is daarom al snel een passie voor de sportieve John Smeets. Zijn vooropleiding als leraar lichamelijke opvoeding en fysiotherapeut helpt hem hierbij.

1988

De sportieve teambuilding activiteiten en de fitnessprogramma’s zijn steeds succesvoller en omvangrijker. Een verhuizing naar het nieuwe zakelijke centrum van Maastricht het MECC, is dan ook een logische stap. In het jaar 1988 opent het hypermoderne fitnesscenter met de naam MECC Medical Fit (MMF)feestelijk haar deuren. Al snel versterken de eerste medewerkers het team van MECC Medical Fit. Gelijktijdig zijn teambuilding programma’s steeds belangrijkere activiteiten van het moderne centrum. Zijn businessklanten vragen steeds meer naar creatieve activiteiten en John ontdekte een ongekende kracht die hij verder ontwikkelde. Met name hotel management maastricht, opzoek naar unique selling points zoeken dan ook snel samenwerking met ‘MMF’. De geest is uit de fles en als eerste bureau voor events in Limburg profileert ‘MMF’ zich steeds meer als allround organisatiebureau. De naam ‘MMF’ verandert in MECC Fit Events. Culturele, Sportieve, Ludieke en/of bijzondere concepten zijn steeds meer onderscheidend in de uitgebreide portfolio van MECC Fit Events. De persoonlijke aandacht en het maatwerk zijn vanaf het eerste uur het handelsmerk van dit creatieve bedrijf.

2004

In 2004 kreeg het bedrijf de felbegeerde zegel van ISO 9001, waardoor het een van de weinige evenementen bureaus in Europa is dat zijn producten en diensten regelmatig laat controleren en daarmee de productafstemming en samenwerking bewaakt.

2007

In 2007 is de naamswijziging van ‘MFE’ naar M-Event dan ook een logische stap. Als zelfstandig bedrijf zijn we geen onderdeel van het MECC, en zo ‘fit’ zijn we ook niet meer. Het team groeit naar zeven medewerkers en steeds succesvoller en is ook grensoverschrijdend actief. Het magazine M-Xperience wordt twee keer per jaar uitgebracht en verhaalt over wat M-Event en de regio te bieden heeft op het gebied van meetings en events. 7000 lezers (eventorganisatoren en organisatiebureau) Laten zich inspireren door de unieke reportages en originele event ideeën.

2011

In 2011 opent M-Event haar tweede vestiging in Aken, de ‘poort’ naar het Rheinland. Samenwerking met exclusieve hotels en sales en marketing gericht op grote ondernemingen in het Rheinland zijn direct de focus van dit vernieuwende event bedrijf op de duitse markt. Incentive reizen naar het buitenland zijn nu ook onderdeel van de vele mogelijkheden van M-Event onder de naam ‘M-Incentive’. Nederland, Duitsland en België ondersteunen met alle event vragen die ze hebben is onze kracht.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.