Skip to main content

Ter ere van het 50 jarig bestaan van Dolmans Landscaping Group organiseerden we een succesvol programma in Düsseldorf voor ruim 340 personen. De gasten ontmoeten elkaar bij het Van der Valk Airporthotel Düsseldorf en genieten van een sandwichlunch. Na de lunch gaat het programma van start in 4 verschillende groepen..

Fietstocht en boottocht
De eerste groep stapt op de fiets en gaat richting het historische plaatsje Kaiserswerth waar een boot op hen wacht. Tijdens de boottocht genieten de gasten van een drankje op het terras. In Düsseldorf ontvangen de gasten een plattegrond van de stad die ze kunnen gebruiken tijdens hun vrije middag.

Sealife & Centro
De tweede groep vertrekt naar Oberhausen om een bezoek te brengen aan Sealife en winkelcentrum ‘CentrO’. De gasten duiken in de wereld van de wateren in het museum met meer dan 2 miljoen liter water en 20.000 zeedieren. De shoppers van de groep hebben het naar hun zin bij CentrO, het grootste winkel- en ontspanningscentrum van Europa met maar liefst 200 winkels.

Bezoek Meilenwerk
De autoliefhebbers komen aan bij het oldtimermuseum ‘Meilenwerk’. “Ein Forum Für Fahrkultur” noemen de Duitsers het. De gasten kijken hun ogen uit tijdens een rondleiding door het indrukwekkende museum. Daarna vertrekken ze naar het centrum van Düsseldorf om daar de rest van de middag te besteden.

GPS tocht in Düsseldorf
In de stad proberen de gasten een moord op te lossen tijdens een spannende GPS tocht. Ze proberen de moord op te lossen met GPS apparaten, fotokaarten en SMS.  Zodra de moord is opgelost nemen de gasten plaats op een terrasje in de zon.

Na de activiteiten komen de gasten samen in het hotel waar ze dineren en nog lang napraten én lachen, over hun ervaringen van de dag.

[intro]Weer een geslaagde activiteit van M-Event![/intro]