Skip to main content

Vanaf het moment dat wij de DUNDU zagen werden er positieve emoties aangewakkerd door hun grootte en sierlijkheid, de begeleidende muziek creëerde een sfeer dat een onderscheidend karakter geeft aan elk event.

DUNDU neemt u mee van de werkelijkheid, brengt onvergetelijke momenten en is het hoogtepunt van uw event.

Vloeiende bewegingen en verbazingwekkende wendbaarheid maken deze ‘creaties’ flexibel in de omgeving waarin zij zich bevinden. Door de 5 poppenspelers die de 14 ledematen bedienen ziet u hoe de DUNDU tot leven komt.

Met de vijf meter hoge DUNDU is het de ‘marionetten bouwer’ Tobias Husemann gelukt om de limiet te bereiken van vrij te spelen personages zoals poppen en marionetten. Ondertussen is er een pop familie ontstaan van drie 5-meter poppen en 1 pop van 2,8 meter. Daarnaast zijn er ook enkele kleine DUNDU’s tot 80 centimeter groot.

De filosofie achter de DUNDU is als volgt: DUNDU verduidelijkt dat de beslissing van één persoon alleen een functie van een geheel kan worden. Elke beweging van het figuur is het resultaat van impulsen. Individuele vezelstrengen maken het lichaam van DUNDU transparant en vormen een netwerk van open ruimte en aansluiting, net zoals de creativiteit van de mens.

[intro]DUNDU ist so, wie du ihn siehst, musik so, wie ihr sie hört. euer leben, wie ihr es lebt,
denn du und du seid dundu![/intro]