DETECTIVE FOR ONE DAY

GPS & SPANNENDE ONTDEKKINGSTOCHT

Cluedo, het bloedstollende bordspel, gaat u vandaag levensecht meemaken in de binnenstad van ons ‘Sjoene Mestreech” . Kruip in de huid van een detective en kom erachter wie de moord gepleegd heeft, waar de plaats delict is en welk wapen werd gebruikt. Het team dat deze drie vragen als eerste kan beantwoorden, is de winnaar van Cluedo!

Er zijn een aantal mogelijke moordenaars, een aantal mogelijke moordwapens en locaties waar de moord gepleegd zou kunnen zijn. De locaties bevinden zich allemaal in en rond het hart van het centrum van Maastricht. Middels een GPS device vindt u uw weg door Maastricht.

Wie zijn die vreemde typetjes die u tegenkomt? Bent u een echte detective en weet u de juiste vragen te stellen of laat u zich makkelijk om de tuin leiden?

Op verschillende locaties vervult u in team verband diverse opdrachten. Bij een goede prestatie ontvangt u hints om steeds een beetje dichter bij de waarheid te komen.

Het spel eindigt bij een later te bepalen eind-locatie waar de politiechef van Maastricht staat te popelen om uw theorieën met betrekking tot de moord te horen. Het team met alle goede antwoorden, beste teamscores en het beste verhaal wint en ontvangt Maastrichts unieke recherche-tool.

Levend Cluedo is een perfecte manier om Maastricht te ontdekken; actief, spannend en teambuildend!

Dit programma kan op elke gewenste locatie of in elke stad worden uitgevoerd.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  WALK AND WATER

  HUSKY TEAMBUILDING

  PAARDEN MENNEN

  KOETSENTOCHT

  POWERBOOT

  DETECTIVE FOR ONE DAY

  HELIKOPTER LUCHTDOOP

  SEGWAY TOUR

  SCHAPENDRIJVEN

  QUAD TOCHT

  MASTERCHEF

  VESPA TOCHT

  MAASTRICHT BY BIKE

  ONTDEKKINGSTOCHT

  RACING EXPERIENCE

  SCHUTTERSFEEST

  DOMEIN BOKRIJK

  FUN SHOPPING

  COMMERCIAL MAKEN

  CULINAIRE PROEVERIJ

  CULTURELE STADSWANDELING

  DINNER WALK

  DINNER CRUISE

  ZWEEFMOMENTEN

  TAPAS, BONBONS & CO.

  HOUND & HAWK