Bakken doet u zo

 

Heeft u altijd al willen weten wat nu het geheim is van het bakken van een echte Limburgse vlaai? Of bent u benieuwd hoe bonbons gemaakt worden? Of heeft u liever tips van een echte chef-kok voor de heerlijkste tapas?

Op elke locatie, verzorgen wij graag deze leuke, zoete of hartige, workshops onder begeleiding van professionals.

Tapas
Eenvoudig en lekker. Overgewaaid uit Spanje, waar tapas (dakje) oorspronkelijk gebruikt werden als deksel op een glas, is tapas eten vandaag de dag de ideale manier om gezellig met vrienden en familie te genieten. Tijdens deze leuke, culinaire workshop, doet u originele ideeën op die u thuis zelf kunt uit proberen.

High tea
In Nederland wint een high tea de laatste jaren steeds meer aan populariteit. Het is een gebruik dat oorspronkelijk uit Engeland komt. De Nederlandse high tea is namelijk gebaseerd op de Engelse afternoon tea waarbij er thee wordt gedronken en wat hapjes worden gegeten. Een Nederlandse high tea is echter veel uitgebreider en luxueuzer. Vaak is het een complete, luxe maaltijd met een grote verscheidenheid aan heerlijke hapjes. Hoe maak je zelf een high tea?

Chocolade
Tijdens deze chocolade workshop, leert u op een leuke en interactieve wijze alle geheimen van deze ambacht. Experimenteer, giet, vorm en decoreer deze zoete verleiding; uiteraard onder deskundige begeleiding! Na afloop proeft u elkaars creaties en neemt u de zelfgemaakte zoetigheden mee naar huis.

Vlaaien bakken
Een typisch Limburgs product zijn vlaaien; een overheerlijke taartbodem met vruchtenvulling. Bind uw schort voor en ga onder de bevlogen leiding van onze bakker aan de slag met vlaaideeg, vullingen en versieringen. Ter inspiratie geniet u tussendoor van een kopje koffie met Limburgse vlaai. Na afloop neemt u uw eigen vlaai en de recepten mee naar huis. Een leuke en interactieve workshop die voor iedereen geschikt is.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

WALK AND WATER

HUSKY TEAMBUILDING

PAARDEN MENNEN

KOETSENTOCHT

POWERBOOT

DETECTIVE FOR ONE DAY

HELIKOPTER LUCHTDOOP

SEGWAY TOUR

SCHAPENDRIJVEN

QUAD TOCHT

MASTERCHEF

VESPA TOCHT

MAASTRICHT BY BIKE

ONTDEKKINGSTOCHT

RACING EXPERIENCE

SCHUTTERSFEEST

DOMEIN BOKRIJK

FUN SHOPPING

COMMERCIAL MAKEN

CULINAIRE PROEVERIJ

CULTURELE STADSWANDELING

DINNER WALK

DINNER CRUISE

ZWEEFMOMENTEN

TAPAS, BONBONS & CO.

HOUND & HAWK