Masterchef

 

Hans van Wolde; sterrenkok, BN’er en eigenaar van twee-sterren Michelin restaurant “Beluga Loves You” in Maastricht, verwelkomt u op locatie. Hij start met een korte inleiding waarbij hij zijn levensverhaal verteld en toelicht wat teamwerk in zijn dagelijkse werk in een topbedrijf betekent. Kortom een inspirerende start van de ochtend.

Daarna gaat u zelf aan de slag. Doel van de ochtend is om zo veel mogelijk ingrediënten te verzamelen op en rondom de locatie, om hiermee het finale spel te kunnen spelen.

Uw gezelschap wordt ingedeeld in teams. Elk team ontvangt een draaiboek, gepersonaliseerde koksmutsen, boodschappenlijstje en een boodschappenmand.

Op en om de locatie organiseren wij een culinaire zoektocht met een bezoek aan “de wekelijkse food markt”. Verschillende specialiteiten worden op diverse locaties door professionals gepresenteerd, middels een workshop of kleine presentatie. U doet kennis op van bijvoorbeeld internationale en nationale kazen, verschillende exclusieve fruitsoorten, chocolade en olijfolie’s en azijnen. Pas goed op! Uw opgedane kennis wordt getest.

Uw bezoek aan de “weekmarkt” wordt afgewisseld met “culinaire opdrachten zoals: “Vissen” op de hotelvijver (= raften), “Duiven” schieten (= laser kleiduifschieten) enz.

Als uw team de opdracht of het raadsel succesvol afgerond heeft, ontvangen de deelnemers een aantal pollepels en een ingrediënt.

De vier teams die de meeste pollepels en ingrediënten hebben verzameld, strijden tegen elkaar in het spannende finale spel waarbij de titel van ‘Masterchef’ op het spel staat.

In de nagebouwde tv-studio moeten de vier winnende teams hun eigen gerecht creëren onder begeleiding van de’ masterchef “Hans van Wolde zelf.

Elk team moet in korte tijd een eigen gerecht creëren. Hiervoor zijn er op een podium speciale kookunits en een mini-supermarkt gebouwd.

Onze cameraman volgt alle finalisten tijdens het koken. Een live-feed op schermen geeft iedereen de mogelijkheid om de wedstrijd tot op de minuut te volgen.

Elke finalist presenteert vervolgens zijn/haar creatie aan de jury. De jury bestaat uit Hans van Wolde en bijvoorbeeld de directeur van uw bedrijf.

Het winnende team ontvangt een mooie prijs en mag met trots de titel dragen van ‘Masterchef”

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  WALK AND WATER

  HUSKY TEAMBUILDING

  PAARDEN MENNEN

  KOETSENTOCHT

  POWERBOOT

  DETECTIVE FOR ONE DAY

  HELIKOPTER LUCHTDOOP

  SEGWAY TOUR

  SCHAPENDRIJVEN

  QUAD TOCHT

  MASTERCHEF

  VESPA TOCHT

  MAASTRICHT BY BIKE

  ONTDEKKINGSTOCHT

  RACING EXPERIENCE

  SCHUTTERSFEEST

  DOMEIN BOKRIJK

  FUN SHOPPING

  COMMERCIAL MAKEN

  CULINAIRE PROEVERIJ

  CULTURELE STADSWANDELING

  DINNER WALK

  DINNER CRUISE

  ZWEEFMOMENTEN

  TAPAS, BONBONS & CO.

  HOUND & HAWK